background
На головну сторінку - Новини - Новини АПК

Останній крок до фінансової підтримки сільгоспвиробника зроблено: Мінфін затвердив форму заяви про внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації

 Останній крок до фінансової підтримки сільгоспвиробника зроблено: Мінфін затвердив форму заяви про внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації

Форми заяв про внесення сільгоспвиробника до Реєстру отримувачів бюджетної дотації затверджені наказом Мінфіну від 23.02.2017 р. №275 . 

Форма №1-РОБД.

Перебування у Реєстрі є обов’язковою умовою для отримання виплат у рамках державної підтримки для тваринництва, садівництва і виноградарства, овочівництва та птахівництва.

Заява заповнюється та подається в електронному або паперовому вигляді безпосередньо керівником сільгосппідприємства або представником сільгоспвиробника, якому надане документальне підтвердженням особи та її повноважень (довіреність).

Заява розглядаєтсья контролюючим органом за місцем обліку особи як платника податку на додану вартість.

З наказом Мінфіну № 275 від 23.02.2017 "Про затвердження форм заяв про внесення сільськогосподарського товаровиробника до Реєстру отримувачів бюджетної дотації та про зняття сільськогосподарського товаровиробника з реєстрації як отримувача бюджетної дотації" можна ознайомитися тут. МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ 1Форма заяви (Форма № 1-РОБД) наведена у доданому файлі.

Базову Постановою КМУ № 83 від 08.02.2017 "Про затвердження Порядку розподілу бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції у 2017 році" можна ще раз переглянути  тут КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ.doc.