background
На головну сторінку - Новини - Новини АПК

ІІ Міжнародний агропромисловий експо-фест в Україні – AGROSHOW UKRAINE 2018.

 

     16 травня 2018 року у м. Черкаси на території аеропорту «Черкаси» відбулося відкриття ІІ Міжнародного агропромислового експо-фесту в Україні – AGROSHOW UKRAINE 2018.

 

 

    Захід проводиться під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України. Співорганізатором заходу виступає Черкаська обласна державна адміністрація та управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

 

     Урочисто відкрив виставку начальник управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Колодка Ігор Леонідович.

 

    Сьогодні AGROSHOW – це ділове середовище у географічному центрі – м.Черкаси, що об’єднує інтереси компаній-учасників з різних регіонів України, з-за кордону та більше 5000 відвідувачів щороку. Це місце для діалогу приватного бізнесу, держави, профільних асоціацій та іноземних представників.

 

   Більше 120000 кв.м виставкової площі для учасників,більше 10000 кв.м для демо-показів техніки, більше 250 учасників з України та з-за кордону.

 

   Всі учасники мають змогу вигідно представити свій продукт завдяки унікальним рекламним можливостям.

 

AGROSHOW UKRAINE 2018  представлений наступними тематичними розділами: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, транспорт, логістика та інше.

 

 

   У 2018 році Виставка проходе під гаслом: «Покажи, як ти можеш!» задля стимулювання учасників представити свою компанію на виставці по-новому, використовуючи широкий спектр маркетингових інструментів, що надають організатори AGROSHOW,  які відкриті до ідей учасників та готові допомогти в їх реалізації.

 

 

На території діють окремі зали для семінарів, конференцій, форумів

 

  Виставка буде тривати до 19 травня.

Марина ГОРЛАЧ

Голова Черкаської обласної організації

 

Профспілки працівників АПК