background
На головну сторінку - Новини - Новини АПК

Міжнародний семінар на тему: «Положення сільськогосподарських робітників в регіоні. Продовольча безпека і право на харчування»

 

   25-26 липня відбувся Міжнародний семінар на тему: «Положення сільськогосподарських робітників в регіоні. Продовольча безпека і право на харчування»,  організований Вінницькою обласною профспілковою організацією працівників агропромислового комплексу.

 

   З головами первинних профорганізацій підприємств сільського господарства та харчової промисловості обговорювались питання заробітної плати, зайнятості,  умов праці, правового захисту членів профспілки, профспілкової солідарності.

    Особливу увагу було приділено питанням продовольчої безпеки та права на продовольство.

   Цікавою була дискусія щодо організації переговорного процесу між профкомом і адміністрацією під час заключення та виконання колдоговорів, приділили увагу інформаційному забезпеченню діяльності  профспілки.

 

      В роботі семінару взяли участь заступник Голови ЦК Профспілки Світлана Самосуд,  координатори Міжнародної спілки працівників сільського господарства та харчової промисловості Світлана Боінчан та Дмитро Степанюк.

 

В рамках семінару гості-модератори семінару побували на   підприємстві «Астарта-Київ» у Хмільницькому районі.

Ознайомились з роботою  профспілкового комітету, адміністрації підприємства.

Зосередили увагу на формуванні соціального пакета для працюючих членів профспілки.