background
На головну сторінку - Новини - Новини АПК

З Днем працівників ветеринарної медицини

 

              Від усього серця вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини! 

           У Ваших руках – складна і відповідальна справа, яка вимагає щоденного та сумлінного її виконання і не завжди помітна стороннім. Однак ви, як ніхто інший, знаєте, що саме у вашій роботі ціна помилок занадто висока, адже саме Ви охороняєте територію нашої держави від занесення збудників інфекційних хвороб тварин, проводите профілактику, ведете державний нагляд за якістю та безпекою продукції тваринного і рослинного походження. 

            Ваша професія вимагає любові до тварин, співчуття, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, сміливості, фізичної сили й витривалості, емоційної стійкості, спостережливості, доброї пам’яті, логічного мислення, готовності до усвідомленого ризику й особистої відповідальності. 

     Ваше свято, без перебільшення, можна назвати всенародним. Адже від результатів роботи ветеринарної медицини залежить безпека харчових продуктів і, як наслідок, здоров'я людей. У ці надтяжкі дні війни Ваша самовіддана праця та високий професіоналізм ветеринарних спеціалістів з попередження надзвичайних ситуацій епідеміологічного та епізоотичного характеру, недопущенню на внутрішній ринок неякісної та сумнівного походження тваринницької продукції, високо цінується пересічними громадянами та Профспілкою.

     Зичу Вам, Вашим рідним і близьким якнайшвидшої Перемоги, надії на щасливе майбутнє та успіхів у здійсненні намічених планів!

Все буде Україна! 

 

З повагою,

Голова Профспілки Світлана Самосуд