background
На головну сторінку - Новини - Новини АПК

Шановні спілчани, дорогі брати і сестри! Щиро вітаю вас з великим святами: Днем захисника України, Днем українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

Цей день є справжнім святом самовідданості і благородства, що так органічно поєдналося з іншими святами, які також відзначають 14 жовтня – Покрови Пресвятої Богородиці і Днем українського козацтва. І нині Пресвята Богородиця оберігає українських захисників, чоловіків та жінок, які, так само, як наші пращури, стоять на захисті рідної землі.

Хочу висловити найщиріші вітання ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, усім воїнам, серед яких дуже багато наших членів Профспілки, які  надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу, та вшанувати усіх, хто носить високе звання Захисника України.

Сьогодні ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім'я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі. Нехай Пресвята Богородиця оберігає кожного українського воїна, який відчайдушно бореться за світле майбутнє свого народу!

 

Слава українським Захисникам і Захисницям!

Разом до Перемоги!

 

З повагою, Голова Профспілки АПК України, Світлана Самосуд.