background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

Адаптаціїя Цілей сталого розвитку в Україні !

Повідомляємо, що Мінекономрозвитку завершено інклюзивний процес адаптації Цілей сталого розвитку, результатом якого є Національна доповідь “Цілі сталого розвитку: Україна”, яку було схвалено на засіданні Міжвідомчої робочої групи високого рівня для організації процесу імплементації ЦСР.

Пропонуємо ознайомитися з Узгодженими  національними  цілями, завданнями, індикаторами та цільовими значеннями, що розраховані на довгострокову перспективу (до 2030 року), надають бачення напрямів сталого розвитку країни.

Визначення завдань ЦСР та видання Національної доповіді, стало можливим тільки завдяки спільній напруженій праці профільних центральних органів виконавчої влади, науковців, представників експертного середовища, громадськості, профспілок, агентств ООН, GIZ та інших міжнародних організацій.

Профспілка працівників АПК України спільно з IUF брала безпосередню участь у напрацюванні ЦСР  і внесла декілька суттєвих пропозицій щодо цілей №№2, 5 та 8, а також у роботі щодо їх імплементації.

Сподіваємось, що спільними зусиллями держави, профспілок і громадськості нам вдасться покращити життя  та умови праці сільськогосподарських працівників і жителів сільської місцевості в цілому.

Національна доповідь _ТЕКСТ_

 

Заступник Голови Профспілки Світлана Самосуд