background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

XPO: Час поговорити про вашу поведінку!


«XPO Logistics», одна з найбільших глобальних логістичних компаній, піддається все більшій критиці за свою антиробочу і антипрофспілкову поведінку в Європі та США. У жовтні 2017 року Лінда Джо Ніл, співробітниця складу компанії «Verizon», що знаходиться під управлінням XPO, в американському місті Мемфіс, штат Теннессі, померла на робочому місці, тому що менеджмент протягом 56 хвилин відмовляв їй у медичній допомозі.

За останні місяці на адресу компанії надійшли численні звинувачення від жінок, що складаються в картину систематичної гендерної дискримінації (особливо - щодо вагітних співробітниць), сексуальних домагань і примушування до роботи в небезпечних умовах. Однак незважаючи на те, що компанії відмінно відомо, що відбувається на її підприємствах, XPO відмовляється взяти на себе зобов'язання щодо зміни ситуації, політики і практики управління.

Підпишіть лист до виконавчого директора XPO Бредлі Джекобса і членам ради директорів компанії з закликом почати переговори з МФТ і вирішити проблеми, до яких привертають увагу робітники.
 
Перейдіть за посиланням:
https://www.labourstartcampaigns.net/show_campaign.cgi?c=3824

напишіть ваше ім'я та електронну адресу, потім натисніть на кнопку «відправити повідомлення» внизу цієї сторінки!