background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

«AB InBev» - негайно припиніть антипрофспілкові дії

 

 

   Тривають порушення профспілкових прав на пивоварні «AB InBev» в індійському Сонепаті. Уже два роки менеджмент відмовляється обговорювати колективний договір з профспілкою HBLM і чинить тиск на його членів і активістів. За цей час були звільнені виборні керівники організації, включаючи її президента та генерального секретаря.

 

   У серпні 2017 року профспілці вдалося домогтися від компанії обіцянки відновити на роботі звільнених членів профкому, однак вона не було виконана. Замість цього був звільнений президент організації Аніл Кумар Саїні. Його звинуватили в прогулі після того, як він використовував відгул, який йому належав після 16-годинної зміни, відпрацьованої в день державного свята, для участі у зустрічі профспілок «AB InBev».

 

    Працівники продовжили добиватися своїх прав, на що менеджмент підприємства замовив фізичний напад на мирний профспілковий пікет, що проходив 28 квітня 2018 року біля будівлі міської адміністрації Сонепата. В результаті один з членів профкому був серйозно поранений. Потім на членів профспілки було подано неправдиву заяву в поліцію, лідери організації були заарештовані, але пізніше звільнені під заставу.

 

   Члени профспілки, працівники «AB InBev» і їх сім'ї продовжують цілодобове пікетування воріт підприємства, вимагаючи визнання своєї організації, початку колективних переговорів і припинення тиску та цькування.


Будь ласка, перейдіть за посиланням

https://www.iufcampaigns.org/campaigns/show_campaign.cgi?c=1117  та підпишіть лист менеджменту «AB InBev» з вимогою негайно припинити антипрофспілкові дії, відновити всіх звільнених і відсторонених від роботи членів профспілки, відкликати неправдиву заяву в поліцію, визнати незалежну, демократичну профспілку HBLM, вступивши з нею. у переговори в дусі доброї волі.

 З повагою,

Дмитро Степанюк, координатор IUF