background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

Міжнародна зустріч профспілок «Lactalis» в складі IUF

 

 Міжнародна зустріч профспілок «Lactalis» в складі IUF

30-31 січня 2019 року в Женеві в будівлі Міжнародної організації праці відбулася зустріч членських організацій IUF, що представляють працівників компанії «Lactalis». У ній взяли участь 30 активістів з Аргентини, Бельгії, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Малайзії, Парагваю, Португалії, України та Франції. Україну представляли лідери первинки «Лакталіс-Миколаїв» Михайло Дідунік і Євген Гончаров.

У перший день учасники обговорили карту профспілок в компанії «Lactalis», основні проблеми, з якими стикаються члени їх організацій, потенціал щодо захисту прав і збільшення членства в рамках компанії. Другий день зустрічі був присвячений розробці пропозицій щодо зміцнення глобальної мережі профспілок в «Lactalis».

Михайло Дідунік, голова первинки «Лакталіс-Миколаїв»: «Такі зустрічі дуже важливі для розвитку робітничого руху в компанії «Lactalis». Нам вдалося поспілкуватися з нашими колегами з багатьох країн світу, встановити з ними контакти, узгодити плани спільних заходів на найближчий час. Ми вдячні всім учасникам зустрічі, які одноголосно підтримали вимоги працівників нашого підприємства щодо збільшення окладів в рамках п'яти колективних трудових спорів».