background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

За тиждень підприємці отримали ще 43 млн грн. “доступних кредитів”

 

 Прес-служба Мінекономіки

В рамках програми “Доступні кредити 5-7-9%” українські банки надали за минулий тиждень ще 62 кредити сумарно на 43 млн грн. Всього з лютого, незважаючи на пандемію, в український бізнес інвестовано 339 млн грн. в межах цієї програми - всього банки видали підприємцям 546 позик. 

Минулого тижня також відбулись 2 знакові події для розвитку програми “доступні кредити 5-7-9%”: видано кредит для розвитку стартапу та видано перший кредит під гарантію Фонду розвитку підприємництва. Обидві позики підприємці оформили в Укргазбанку. 

Cкористатися підтримкою Програми «Доступні кредити 5-7-9%» вже можуть клієнти Укргазбанк, Ощадбанк, Приватбанк, Укрексімбанк, Банк Львів, Банк ПУМБ, Банк Альянс, Райффайзен Аваль, ТАС Комбанк, Банк «Восток», Кредо Банк і ГЛОБУС БАНК.  

Нагадаємо, що урядом було підвищено ліміт доступного кредиту під 5-7-9% з 1,5 млн грн до 3 млн грн, а також було розширено інвестиційні цілі, на які підприємець може отримати позику в межах Програми. Програму також було доповнено антикризовим пакетом для підтримки мікро--та малого бізнесу на час дії карантинних заходів введених урядом для подолання в Україні пандемії Covid-19.

Детальніше про програму «Доступні кредити 5-7-9%» ви зможете дізнатися на сайті 5-7-9.gov.ua.