background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

Розроблення та реалізація політики недискримінації на робочих місцях

 

15-16 жовтня 2020 року в Києві за підтримки представництва Міжнародної організації праці та IUF пройшов заключний третій тренінг щодо розробки та реалізації програм протидії COVID-19, ВІЛ, ТБ та насильству. Учасниками тренінгу були представники первинних профспілкових організацій, які діють на підприємствах Кока-Кола, Лакталіс-Миколаїв, Артемсіль, Біо мед скло та Філіп Морріс Україна.

На початку роботи тренінгу його учасники обговорили поняття та значення відповідних програм для працівника та робочого місця. Отримали інформацію про основні компоненти, бар’єри, шляхи реалізації програм недискримінації на робочому місці, а також розібрали кращі практики, які вже існують на інших підприємствах.

Друга частина тренінгу була повністю присвячена питанням підготовки профспілкових тренерів з числа учасників тренінгу. Зокрема, були розглянуті форми профілактичного інформування та навчання на робочому місці, ключові характеристики учасників профілактичних заходів, переваги активного навчання. Учасники тренінгу отримали нові знання та навички щодо активізації уваги та мислення, підготовки успішних презентацій, обговорили технології підготовки та проведення профілактичного тренінгу.

В кінці роботи всі учасники отримали сертифікати про участь у тренінгу, а також мотивацію щодо розроблення та реалізації політики недискримінації на робочих місцях.