background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

Російські профспілки на службі у агресора

 

"18 березня 2022 року о 15.00 на великій спортивній арені "Лужники" відбудеться концерт-мітинг, присвячений дню возз'єднання Криму та Севастополя з Росією. Захід проходить з ініціативи Федерації незалежних профспілок та Громадської палати Російської Федерації", - йдеться у повідомленні ФНПР.

Все це відбуватиметься у той час, коли українські міста та села піддаються безперервним бомбардуванням, гинуть діти та мирне населення. Росіяни бомбардують не лише військові, а й цивільні об’єкти. Варто лише нагадати про трагедію з бомбардуванням драмтеатру в Маріуполі та обстріл Бабиного Яру.

Врешті решт гинуть російські військові. Організаторам цього заходу ми би радили розпочати його хвилиною мовчання, хоч би за своїми військовими, які загинули виконуючи волю свого вождя.

Очікується, що під час концерту буде організовано телеміст із Севастополем. У програмі заплановано виступ низки російських зірок тощо. Все це небачений цинізм, «танці на костях  на чужій болі, де кров на танцполі».

Отже, вкотре ФНПР підтримує дії влади країни агресора, так як це було щодо анексії Кримського півострову та підтримки агресивної війни в Україні!

ФПУ за підтримки інших членських організацій внесла на розгляд Міжнародної конфедерації профспілок питання щодо виключення ФНПР з цієї поважної організації.


 

 

Пресцентр

Федерації профспілок України

 

https://www.fpsu.org.ua/256-holovna-novyna/21894-ganba-rosijskij-vladi.html