background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

Новини партнерів

  • photo Молоді аграрії можуть розраховувати на підтримку від держави
    27 вересня 2021
    Наприкінці вересня Уряд ухвалив зміни до закону України щодо стимулювання діяльності фермерських господарств. У ньому вказано, що молоді українські фермери матимуть підтримку від держави.
  • photo Заява Координаційної Ради IUF України
    27 вересня 2021
    Ми, члени Координаційної Ради IUF України, які представляють близько 5 тисяч працівників харчової і переробної промисловості України, обурені черговими намаганнями влади звузити обсяги трудових прав працівників через прийняття Верховною Радою України в першому читанні законопроєкту №5388 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції трудових відносин».
  • photo Аграрний комітет пропонує збільшити дотації аграріям до 11,1 млрд гривень
    24 вересня 2021
    Комітет з питань аграрної та земельної політики Верховної Ради України вніс пропозицію збільшити фінансування державної підтримки для українських аграріїв на 2022 рік.
  • photo В Мінекономіки обговорили питання безпечної роботи із мінеральними добривами
    23 вересня 2021
    Мінекономіки обговорили питання, що виникли на виконання наказу «Про затвердження мінімальних вимог щодо безпеки та здоров'я працівників на роботі під час зберігання, пакування нітрату амонію та використання його для виготовлення комплексних і рідких мінеральних добрив».
  • photo ЗАЯВА Президії ФПУ до Всесвітнього дня дій за гідну працю
    22 вересня 2021
    ЗАЯВА
    Президії Федерації профспілок України до Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю
    «Якісні робочі місця, гарантовані трудові права, гідна зарплата та належний соціальний захист»
  • photo Порядок обчислення середньої заробітної плати
    22 вересня 2021
    Міністерство економіки у листі від 10.09.2021 р. №4711-06/45145-07 надає відповіді на питання що винкли з приводу застосування окремих положень Порядку обчислення середньої заробітної плати, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.02.95 N 100 (зі змінами
  • photo ЗАЯВА ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ
    8 вересня 2021
    Як стало відомо, на Погоджувальній раді Верховної Ради України до порядку денного першого осіннього засідання парламенту внесені антитрудові законопроекти...
  • photo Роман Лещенко закликав парламентарів підтримати законопроект № 5202
    8 вересня 2021
    Зрошення.
    Законопроект № 5202 про організацію водокористувачів та стимулювання гідротехнічної меліорації земель – ключ до розвитку зрошення в Україні. У цьому переконаний Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко.
  • photo Шмигаль зробив заяву для українців про тарифи на опалення та гарячу воду
    2 вересня 2021
    Тарифи на опалення та гарячу воду більше не контролюються урядом України, тому місцева влада не повинна "перегинати" з ними.
  • photo УРЯД ПРИЙНЯВ РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРО ПЕРЕНЕСЕННЯ РОБОЧИХ ДНІВ У 2022 РОЦІ
    31 серпня 2021
    26 серпня на засіданні Уряду прийнято розпорядження про перенесення робочих днів у 2022 році з метою створення сприятливих умов для раціонального використання робочого часу та відзначення святкових днів.