background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

І.С. Сопелкін взяв участь у засіданні Президії і Пленуму Київської обласної організації Профспілки працівників агропромислового комплексу України

 19 лютого 2015 року Київська обласна організація Профспілки працівників агропромислового комплексу України провела засідання Президії та Пленум обласної  організації. У роботі виборних органів взяли участь:  Ігор Сергійович Сопелкін Голова Профспілки працівників АПК  та Валентин Федорович  Кононенко голова Київської обласної ради професійних спілок. 

Вела засідання Лідія Павлівна Бойко голова Київської організації Профспілки АПК України.

На порядок денний до розгляду учасників Президії було винесено такі питанні:

1.      Про статистичні дані профспілкового членства обласної профспілки за 2014 рік.

2.      Про виконання основних показників бюджету Профспілки працівників АПК області, виконання кошторису обкому у 2014 році та затвердження бюджету та кошторису обкому на 2015 рік.

Серед основних питань VII Пленуму Київської обласної організації Профспілки працівників АПК України були такі:

-          Про затвердження звітної доповіді на VII обласну профспілкову конференцію, у якій Лідія Павлівна наголосила на тому, що доповідь складена, структурована та повністю відповідає усім критеріям сьогодення. 

-          Також було розглянуто питання про затвердження кошторису на проведення VII обласної  звітно-виборної конференції. Ольга Нилівна Булах доповіла про стан та можливості виділення коштів і статті витрат на підготовку та проведення звітно-виборної конференції.

-          На Пленумі також розглядалося питання про обрання делегатів ХХІV Міжспілкової конференції Київської обласної ради профспілок та делегування до складу до складу Ради та ревізійної комісії Київської обласної ради професійних спілок.

Учасниками Пленуму була висловлена пропозиція щодо висунення кандидатури В.Ф. Кононенка на посаду голови Київської обласної ради професійних спілок.  

Після розгляду всіх питань порядку денного учасники мали можливість поспілкуватися з Головою Профспілки працівників АПК України І.С. Сопелкіним, який проінформував профспілковий актив про результати роботи ЦК Профспілки працівників АПК України по напрямках. Говорили про підвищення комунікаційних можливостей  між обкомами та Центральним комітетом, про привілеї членів Профспілки працівників АПК України, які на безоплатній основі можуть користуватися юридичною консультацією, надавати інфодовідки на сайт організації,  порушувати особливо гострі питання перед ЦК Профспілки та ініціювати проведення спеціальних заходів щодо вирішення особливо важливих питань, брати участь у програмах розвитку для профспілкових працівників  АПК, рекомендувати молодих перспективних людей долучатися  до ініціативи ЦК Профспілки – Молодіжна Рада. Учасники жваво, емоційно, із певним захопленням сприйняли можливість спілкування з Головою Профспілки. Було дуже багато запитань та цікавих змістовних коментарів. Ігор Сергійович залишився задоволеним від такого формату зустрічі. За словами Голови Профспілки: «Дуже важливим є контакт безпосередньо з людьми. Я сьогодні на цій зустрічі, тому що люди мають знати, що Центральний комітет піклується про своїх членів, що ми вдосконалюємо роботу, щоб максимально комфортно спілкуватися з людьми. Я маю чітко знати, що відбувається в регіонах, що хвилює наших членів Профспілки».

Підводячи підсумки зустрічі Лідія Павлівна Бойко подякувала усіх учасників зібрання й Голову Профспілки за активну участь у роботі Пленуму.