background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

З Днем правцівників сільського господарства

 

 

 Дорогі спілчани - аграрії України!
Профспілка працівників агропромислового України сердечно вітає вас з професійним святом - Днем працівників сільського господарства!
Споконвіку Ваша невтомна праця приносить не тільки добробут у кожну родину, а й забезпечує стабільність і процвітання нашої держави, на третину наповнюючи її бюджет.
Саме аграрії не тільки годують, а й захищають Україну, саме на їх плечах та у їхніх руках її доля. Саме аграрний сектор сьогодні складає основу економіки нашої країни,забезпечуючи стабільність та впевненість у майбутньому.
Жодне професійне свято в Україні не має таких глибоких коренів та світлих традицій.
Сільське господарство об’єднує мільйони людей, які живуть та працюють на землі і чия доля нерозривно пов’язана з працею заради життя, заради створення тих людських благ, без яких немає існування.
Так було і так буде завжди, бо ми є нація талановитих та працьовитих людей, а наша земля – то є сила і міць нації.
Шановні працівники сільського господарства! Хочу від імені Центрального комітету Профспілки, його президії низько вклонитися усім хбілоробам і подякувати кожному, чиї руки плекають нашу рідну землю,дарують усьому суспільству її плоди.
Хвала і шана рукам, що пахнуть хлібом! Хвала вам, дорогі наші аграрії, за вашу працю, волю і вміння щиро любити рідну землю.
З повагою, Голова Профспілки - Ігор Сопелкін