background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Семінар для голів первинних профспілкових організацій

 25-26 травня 2016 року в м. Святогірськ  Донецької області відбувся семінар для голів первинних профспілкових організацій Профспілки працівників АПК. Ціль семінару обговорити сучасні методи профспілкової роботи, виробити розуміння глобалізації як процесу, що зачіпає інтереси кожного найманого працівника, соціально-економічне положення на підприємствах області. Основні проблеми на робочому місці, глобальна профспілкова координація та солідарність. Піднімалися питання, що таке профспілка? її завдання та функції! Сильна профспілка:"5 років до сильної профспілки". Вироблення напрямків та плану дій для кожної профорганізації щодо залучення нових та активізації діючих членів профспілки.

Семінар був побудований на використанні методики активного навчання, що грунтується на виявленні особистого досвіду учасників.

   В семінарі-навчанні приймають участь: Світлана Самосуд – заступник голови Профспілки, Тетяна Марченко – зав.відділом економічного захисту трудящих та соціально-трудових відносин, Дмитро Степанюк – координатор IUF.