background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Донецький обком Профспілки працівників АПК підвів підсумки оздоровлення дітей влітку 2016 року

        19 серпня ц.р. на базі Нескученського ДОЦ " Дружба" Великоновоселківського райкому відбулося розширене засідання президії Донецького обкому  профспілки працівників АПК , з порядком денним –«Підсумки оздоровлення  дітей  влітку 2016 року» , в якому взяли участь  голови  районних та первинних   профспілкових організацій,працівники   дитячих оздоровчих установ,органів місцевого самоврядування.

      Президія відмітила позитивне збільшення оздоровлених дітей. В літку цього року працювали всі оздоровчі  заклади ,які є на балансі членських організацій  Донецького обкому працівників АПК (ДОЦ " Дружба" Великоновоселківського РК, ДЗОВ  ім. К.Бабіна Волноваського РК ,ПЗОВ  "  Радуга "    ДП " Артемсіль"), в яких відпочило 950 дітей,що на 373 дитини більше,ніж у попередньому році. Взагалі ж усіма видами оздоровлення,  в тому числі сімейним відпочинком було охоплено 1659 дітей працівників АПК.

В оздоровчу компанію залучено коштів -5836,0 тис. грн. у тому числі:

                                                 - обласний бюджет-1650,0 тис. грн.

                                                  - господарських суб’єктів -2770,1 тис. грн.;

                                                  - профспілки-540,5 тис. грн. ;

                                                  - батьківських -875,4 тис. грн.

        Основним завданням, на рішення якого  були орієнтовані  власники  дитячих оздоровчих установ  це - поліпшення ефективності  і  якості послуг, що надаються, організація якісного харчування, комплексне забезпечення безпеки перебування дітей в закладах, забезпечення пожежної безпеки, попередження нещасних випадків, травматизму і захворювання дітей. Організація оздоровлення дітей у заміських установах пройшла на належному рівні.     

          Дитячі установи  ім. К.Бабина  і " Дружба" цього року пройшли планову державну атестацію,  відповідно підвищивши категорію з першої  на вищу і з другої на першу.

     Учасниками  президії  були обговорені завдання,щодо   організації  оздоровлення дітей  у 2017 році. Підводячи підсумки оздоровчого сезону -2016 ,за особистий вклад в організацію дитячого відпочинку   Почесними грамотами  Донецького обкому профспілки  були нагороджені керівники та і фахівці дитячих установ та профспілкових членських організацій,також були вручені  премії обкому профспілки усім  дитячим оздоровчим  установам для поліпшення матеріально технічної бази.