background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Новини з регіонів

 Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників АПК провела семінар-навчання для профактиву галузі.

 

           22 вересня ц.р. Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників АПК провела семінар для голів районних рад та первинних профспілкових організацій, скарбників. На семінарі були розглянуті такі питання, як :

             - нововведення, що стосуються легалізації (реєстрації), зміни найменування та зміни керівника профорганізації;

             - зміни до Податкового Кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій (установ) та введення з 01.01.2017 року нового Реєстру неприбуткових установ та організацій.

        Для роз»яснення цих питань були запрошені спеціалісти управління державної реєстрації ГТУ юстиції в Івано-Франківській області та начальник відділу адміністрування податку на прибуток Державної податкової інспекції.

       У семінарі взяв участь та виступив перший заступник голови Ради профспілок області Уєвич В.Г. з питань проблем розвитку профспілкового руху на Прикарпатті та дій профспілок області щодо підвищення тарифів та цін на газ для населення. Начальник юридичного відділу РПО Гураль У.Р. розказала профактиву галузі про перспективи та загрози  проекту нового Трудового Кодексу України.

       Голова обласної організації профспілки АПК Ганна Чорній роз»яснила про внесені зміни та доповнення до Статуту Профспілки працівників АПК.

       Всі учасники семінару отримали нову редакцію Статуту, методичні рекомендації на допомогу голові профспілки та щоденник голови.

       Скарбники первинних профспілкових організацій ознайомилися з новими бланками звітності.