background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Акцію, що планувалась на 20 жовтня - ВІДМІНЕНО

   Президія ФПУ, що відбулась 18 жовтня відразу після зустрічі профлідерів з Прем'єр-міністром Гройсманом, відмінила проведення акції протесту профспілок, яка мала відбутись 20 жовтня.

   Пояснення керівництва ФПУ про причини відміни їми ж запропонованої дати є слабо зрозумілі. Всі хто готувався до участі в цій акції вимушені констатувати фальш-старт.

   Зорганізувати людей на іншу дату буде значно складніше, бо є загроза і її відміни-перенесення, а головне - немає належних результатів від липневого Маршу протесту

   Наразі серед членів Президії ФПУ проходить узгодження нової дати для акції протесту - 17 листопада.

   Профспілка працівників АПК послідовно домагається від ФПУ системної роботи і конкретних дій для забезпечення конституційних соціально-трудових прав, а не перманетних заходів заради самих заходів.

   Нашою профспілкою неодноразово вносились пакетні пропозиції щодо адекватного профспілкового реагування на запровадження драконівських тарифів, знецінення зарплат, зростання безробіття тощо, проте імпульсивність і непослідовність продовжують домінувати в рішеннях ФПУ.

   Профспілка продовжить роботу по консолідації зусиль на вирішення гострих проблем сьогодення, а також працюватиме над формуванням новітньої суспільної і державної політики поваги до Людини Праці.

   Серед форм боротьби Профспілки безперечно є і  акції протесту, тому переналаштовуємось на активну солідарну участь у профспілкових протестах 17 листопада