background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Привітання Голови Профспілки Ігоря Сопелкіна з Новорічними святами!

 Шановні колеги!

Серед безлічі різноманітних свят – професійних, державних, релігійних, особистих – тільки одне свято об'єднує всіх людей самих різних віків, націй і професій - довгоочікуване, саме веселе, саме чарівне свято – зустріч Нового року. 

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподіваньпринесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у Новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у Новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких.

Нехай магічна чарівність цих свят буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя.

Зичу здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди.

Щиро бажаю радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні хай назавжди наповнює Ваші серця!
З повагою,

Голова профспілки працівників АПК І.С.Сопелкін