background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Вічна пам'ять СЕНЧЕНКУ Ігорю Касяновичу!

Вічна пам'ять СЕНЧЕНКУ Ігорю Касяновичу!

На 81 році життя пішов з життя СЕНЧЕНКО Ігор Касянович, який очолював Запорізький обласний комітет профспілки працівників агропромислового комплексу з 24 лютого 1986 року по 18 вересня 2014 рік. Людина честі та гідності, прекрасний керівник, вмілий і відповідальний організатор, висококваліфікований фахівець.

В профспілках Ігор Касянович пропрацював протягом 30 років. За цей час отримав чимало найвищих нагород.

Сенченко Ігор Касянович народився 27 липня 1936року. Закінчив Одеський сільськогосподарський інститут за спеціальністю вчений агроном. Свою трудову діяльність почав з травня 1959 року.

Робота Сенченка Ігоря Касяновича на посаді голови Запорізької обласної організації профспілки працівників АПК була спрямована на реалізацію програми соціального захисту працівників агропромислового комплексу в здійсненні громадського контролю за додержанням законодавства про оплату праці, про охорону праці, про зайнятість.

Як фахівець своєї справи Ігор Касянович приділяв велику увагу організаційному зміцненню первинних профспілкових організацій.

Президія ЦК Профспілки працівників АПК України висловлює глибоке співчуття рідним, близьким та колишнім колегам у зв’язку з тяжкою втратою. Для тих, хто знав та працював з Ігорем Касяновичем він лишиться принциповим і чуйним керівником, людиною, яка вірно служила своїй країні і обраній справі. Вічна йому пам'ять!

Голова Профспілки  І.С.Сопелкін