background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Як повернути зарплатні борги? Як захистити національні парки?? Як не зірвати набір до коледжів???

Гострі соціальні проблеми стали предметом обговорення Голови Профспілки Ігоря Сопелкіна з народним депутатом Євгеном Івченко.

Профспілка працівників АПК має комплексні пропозиції із захисту заробітної плати від несвоєчасної виплати, частина з  цих пропозицій потребує внесення змін до законодавства.

Ситуація із змінами з фінансуванням навчальних закладів загострила проблему із набором до ПТУ, коледжів. Доступність гуртожитків, можливість отримання стипендії, оплата праці викладачів – питання, що знову стануть критичними вже зовсім скоро, а відтак Профспілка АПК акцентує увагу на них і депутатів, і урядовців.

На прохання керівництва Національного дендрологічного парку «Софіївка» Ігор Сопелкін окремо закцентував увагу Вадима Івченко на можливе банкрутство і закриття парків в Україні через не підйомні податки на землю для ландшафтних парків.

Беручі до уваги численні і різноманітні питання, що постали перед працівниками та профспілками агропромислового сектору, народний депутат, заступник голови Комітету Парламенту з питань агропромислової політики та земельних відносин Вадим Івченко підтримав ініціативу про проведення консультативної зустрічі представниками  усіх профспілок, що працюють в сфері АПК