background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

О П И Т У В А Н Н Я щодо МЗП

На головній сторінці сайту Профспілки працівників АПК проводиться опитування щодо реального впливу нової мінімалки на заробітну плату працівників підприємств і організацій.

Опитування АНОНІМНЕ, але його результати є важливими для загальної оцінки ситуації з оплатою праці та зайнятістю працівників

ПРОСИМО вибрати в НИЖНЬОМУ правому куточку сайту  прийнятний варіант (або ДЕКІЛЬКА варіантів) та натиснути кнопку ГОЛОСУВАТИ.

Лише після того, як Ви проголосуєте, Ви одразу побачите узагальнену  інформацію про опитування

З одного комп’ютера можна проголосувати лише один раз

Будемо вдячні за залучення Ваших колег і профактив до цього опитування

 ОКРІМ того ІНФОРМУЄМО

З метою отримання конкретних роз’яснень порядку застосування нової мінімальної зарплати ЦК Профспілки працівників АПК готує нові листи до Мінсоцполітики та інших ЦОВВ, а також до контроючих органів.

Водночас ЦК Профспілки узагальнює факти спроб неправомірного ухилення роботодавців від запровадження державних гарантій в оплаті праці та буде вживати необхідних заходів для забезпечення трудових прав спілчан.

ПРОСИМО повідомляти  на електронну адресу apk555smk@gmail.com  про факти примушення переводу працівників на неповний режим робочого часу, необґрунтоване позбавлення премій чи доплат, погроз переведення на нижче оплачувані посади чи скорочень, а також інші дії роботодавців,  що призводять до неповної або невчасної оплати праці.