background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Вічна пам'ять ГРУШИНУ Анатолії Олексійовичу!

Вічна пам'ять ГРУШИНУ Анатолію Олексійовичу!

На 47 році життя пішов з життя ГРУШИН Анатолій Олексійович, який очолював Донецьку обласну організацію профспілки працівників агропромислового комплексу з березня 2015 рік. Людина честі та гідності, прекрасний керівник, вмілий і відповідальний організатор, висококваліфікований фахівець.

Грушин Анатолій Олексійович народився 19 березня 1970 року у селі Дмитрівка Волноваського району Донецької області. У 1989 році закінчив Красноармійське педагогічне училище за фахом – викладання праці та креслення у 4-8 класах ЗОШ. Почав свою трудову діяльність вчителем Оленівської ЗОШ Волноваського району.

У 1994 році перейшов на роботу до Волноваської міської ради, де працював на посаді завідуючого відділом по роботі з молоддю, культури та спорту до 2001 року. З 2001 -2013 роки - директор Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку ім. К. Бабіна Волноваського райкому профспілки працівників АПК, з 2009 року заступник голови профспілки на громадських засадах. З 2013 року  по березень 2015 року – голова Волноваського райкому профспілки працівників АПК. Неодноразово обирався депутатом Волноваської міської та районної Рад.   

Робота Грушина Анатолія Олексійовича на посаді голови Донецької обласної організації профспілки працівників АПК була спрямована на реалізацію програми соціального захисту працівників агропромислового комплексу в здійсненні громадського контролю за додержанням законодавства про оплату праці, про охорону праці, про зайнятість.

Як фахівець своєї справи Анатолій Олексійович приділяв велику увагу організаційному зміцненню первинних профспілкових організацій.

Президія ЦК Профспілки працівників АПК України висловлює глибоке співчуття рідним, близьким та колегам у зв’язку з тяжкою втратою. Для тих, хто знав та працював з Анатолієм Олексійовичем він лишиться принциповим і чуйним керівником, людиною, яка вірно служила своїй країні і обраній справі. Вічна йому пам'ять!

Голова Профспілки  І.С.Сопелкін