background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Суспільство потребує компетентних і розумних молодих людей

З 21 по 23 лютого 2017 року пройшли курси навчання з підготовки профспілкових тренерів для проведення базових профспілкових семінарів.

Даний захід  ініційовано Профспілкою працівників АПК (окрема подяка - Голові Профспілки працівників АПК Ігорю Сопелкіну та його заступниці Світлані Самосуд). Семінар розроблено та організовано фахівцями (IUF) - Міжнародного профспілкового об’єднання робітників харчової, тютюнової промисловості, сільського господарства, готельного і ресторанного обслуговування, громадського харчування і суміжних галузей (окрема подяка тренеру та координатору Дмитру Степанюку) .

Мета семінару актуальна, особливо у наш час, коли суспільство потребує компетентних і розумних молодих людей. Семінар був покликаний впроваджувати міжнародні стандарти, підвищувати рівень профспілкового тренера - викладача, розвивати платформу професійної комунікації та взаємопідтримки.

Також у рамках програми заходу відбулися майстер-класи під керівництвом провідних фахівців, профспілкових лекторів-тренерів, членів лекторськой групи ФПК ХСЕІ, психолога Яни Клиженко та координатора IUF Дмитра Степанюка, а також тренера НМЦ ФПО Чернігівської області, психолога Світлани Каземирової.

За результатами роботи семінару профспілкові активісти підготували та провели шість міні-тренінгів із застосуванням активних форм навчання та отримали сертифікати.