background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

«Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» готова вести діалог з первинкою Профспілки працівників АПК

         Голова Профспілки працівників АПК Ігор Сопелкін проінформував керівництво ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» про створення в Компанії первинної профспілкової організації.

В отриманій відповіді директора департаменту персоналу Є.Шибанова запевнила Голову Профспілки, що Компанія готова вести діалог з первинкою та забезпечити її права діяльності відповідно чинного законодавства

Кампанія запевняє, що працівники є найвищою цінністю ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», а також визнає, що працівники можуть користуватись своїм правом на членство в профспілці без будь яких перешкод або негативних наслідків з боку Компанії.

 

Працівник  Іноземного підприємства «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» створили  первинну профспілкову організацію, з метою здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників, відповідно до ст. 36 Конституції України, Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності»!

Первинна профспілкова організація ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» пройшла повідомну реєстрацію в  Головному територіальному управлінні  юстиції у м. Києві та отримала статус юридичної особи. Головою ППО обрано Рудницького Сергія Володимировича, оператора виробництва.

Згідно рішення учасників  установчих профспілкових зборів, первинна профспілкова організація ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» стала організаційною ланкою Профспілки працівників АПК України  та підтвердила своє членство в Міжнародній спілці працівників харчової та тютюнової промисловості, сільського господарства, ресторанного і готельного обслуговування, громадського харчування та суміжних галузей (IUF).