background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Про створення додаткових робочих місць на житомирському «Агросервіс-СВ».

       Профспілка працівників АПК поглиблює співпрацю  з партнерськими бізнес-організаціями, щоб об'єднати свої сили з метою заохочення інвестицій у сільське господарство України для створення робочих місць з гідними умовами праці.

В місті Житомирі відбулись конструктивні перемовини Голови профспілки Ігоря Сопелкіна з керівництвом підприємства-виробника «Агросервіс-СВ».

Здійснено черговий практичний крок для реалізації  укладеного нашою Профспілкою, громадською організацією «Аграрний союз України» і компанією «CONVEX International GmbH» Меморандуму про співпрацю в сфері інвестицій у сільське господарство України.

 

ТОВ "Агросервіс-СВ" – українське підприємство-виробник обладнання для сільськогосподарської промисловості. Засноване в 1996 році, виготовляє: зерносушарки 5-50 т/год., обладнання для комбікормових заводів 1-200 т/зміна, зерноочистне обладнання 25-100 т/год., елеватори зернові 100-1000 т.

За цей час була створена широка номенклатура сільськогосподарського обладнання. На даний час нами виконується повний цикл робіт - розробка проекту, виготовлення обладнання, установка і запуск з гарантійнимобслуговуванням.

Детальнішу інформацію про діяльність підприємства та його продукцію можна дізнатись на сайті http://www.agroservice-sv.com/