background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

СИНЕРГІЯ трипартизму в АПК

Ще на один крок наближено створення Галузевої тристоронньої соціально-економічної ради в сфері АПК – 4 травня в Мінагропромі відбулося зібрання ініціаторів утворення Ради.

Багатомісячні консультації надали можливість підготувати практично всі документи для старту роботи вищого органу соціального діалогу в галузі агропромислового комплексу.

Сторону профспілок на зібранні представляв Голова Профспілки працівників АПК Ігор Сопелкін, сторону роботодавців - голова Ради Всеукраїнського об’єднання організацій роботодавців «Федерація роботодавців агропромислового комплексу та продовольства України» Вадим Бодаєв, Міністерства - Максим Мартинюк Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України

Наразі тривають консультації щодо персонального складу сторони роботодавців та визначається черговість головування в тристоронній Раді.

Наступне зібрання Сторін має відбутись на наступному тижні, на якому очікується прийняття рішення про старт роботи Галузевої тристоронньої соціально-економічної ради в сфері АПК