background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Як буде врегульовано інцидент на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед»?

Діяльність Профспілки працівників АПК базується на міжнародних принципах соціального діалогу та суворого дотримання основоположних конвенцій Міжнародної організації праці.

Спираючись на міжнародне і національне трудове право Профспілка прагне відбудовувати конструктивні взаємовідносини з власниками та керівниками підприємств не залежно від їх форми власності.

Саме на таких засадах Профспілка вже півроку намагається сформувати співпрацю із ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», що входить до складу  Coca-Cola Hellenic Group.

З прикрістю констатуємо, що наразі маємо безрезультативну переписку, а 26 травня  взагалі  стався факт перешкоджання профспілковій діяльності.

За дорученням Голови Профспілки і на запрошення керівника первинки ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» заступник Голови Профспілки Сергій Кондрюк 26.травня. мав разом з працівниками, що є членами Профспілки, взяти участь у консультаціях з представниками керівництва компанії щодо дотримання на підприємстві українського трудового законодавства та міжнародного права.

Не зважаючи на попередньо подану заявку та ігноруючи вимоги Закону України  «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності" працівники Рецепції і охорони компанії 26 травня 2017 року з 8-30 до 9-40 відмовлялись пропустити заступника Голови Профспілки С.Кондрюка до місця проведення переговорів на підприємстві.

Голова Профспілки Ігор Сопелкін звернувся до керівництва ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» дати правову оцінку зазначеному факту та проінформувати Профспілку щодо прийнятих  рішень