background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Ситуація з дотриманням трудового законодавства на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» хвилює все ширше коло осіб і вже не тільки в Україні.

Причини ігнорування основоположних прав на ведення колективних переговорів та вже системне невиконання вимог національного законодавства на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» щодо обов’язковості ведення колективних переговорів з укладання колективного договору стали предметом фахового аналізу на нараді, що скликав Голова Профспілки працівників АПК Ігор Сопелкін.

Проблемами, з якими стикається первинна профспілкова організація Компанії, поділився лідер первинки Сергій Рудницький.

Позицію міжнародної профспілки IUF з цієї кричущої ситуації озвучив координатор IUF Дмитро Степанюк.

Ґрунтовний юридичний аналіз національного законодавства і міжнародного права та спектру юридичного інструментарію забезпечення виконання трудових прав зробили юристи Георгій Сандул і Інна Кудінська

Меню можливих практичних дій Профспілки із залученням органів державного нагляду та контролю, ЗМІ, громадських організацій, правозахисників та міжнародних інституцій запропонував заступник голови профспілки Сергій Кондрюк.

За підсумками наради уточнено тактику цілеспрямованої роботи на реалізацію права Профспілки на захист трудових прав працівників ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», зокрема на проведення Профспілкою переговорів з укладення колективного договору.