background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Про Укрспирт, Кока-Колу і осінні плани депутатів

         Під головуванням народного депутата  Вадима Івченко відбулась нарада за участю Голови Профспілки працівників  АПК Ігоря Сопелкіна, заступника директора ДП "Укрспирт" Олександра Альохіна та працівників секретаріату Аграрного Комітету ВРУ.

Першим обговорили питання  щодо масових обшуків на спиртзаводах ДП "Укрспирт", можливості запуску та приватизації останніх.

Ігор Сопелкін акцентував на необхідності максимального збереження робочих місць на підприємствах ДП "Укрспирт" при любих варіантах державного чи приватного управління.

В ході конструктивної розмови було знайдено спільну мову щодо вирішення даних проблем і вирішено в кінці серпня повернутись до цих проблем вже за участі представників фіскальних органів.

Другим було питання щодо дотримання на підприємстві ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» національного трудового законодавства та міжнародного права. Після детального аналізу ситуації узгоджено меню дій із залученням механізмів Парламенту.

На завершення було детально обговорено питання першочергових законопроектів для розгляду на осінній сесії, а також законопроектів щодо яких Профспілка працівників АПК має серйозні зауваження чи виступає проти їх прийняття.