background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Від щирого серця вітаємо Вас з Новим 2018-м роком та Різдвом Христовим!

Дорогі  спілчани, шановні колеги!

       Від щирого серця вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Зустрічаючи Новий 2018-й рік ми традиційно підводимо підсумки року, що минає. 2017-й рік був нелегкий, насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.    Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017-ий рік був прожитий не дарма.

Маємо надію, що  2018 рік подарує нам злагоду в суспільстві, економічний та соціально-культурний розвиток. Я хочу побажати всім нам, щоб це був рік нових звершень України як сучасної демократичної та європейської держави та звернути увагу на те, що ваша профспілкова праця, ваші ініціативи, пропозиції та допомога – обов’язково будуть рушійною силою розвитку якісно нового українського демократичного суспільства.

Бажаю Вам, дорогі колеги, міцного здоров’я, витримки, можливостей для розвитку та професійного зростання! Нехай всі ваші проекти, а їх чимало, я точно знаю, матимуть вагомі досягнення, благословляючи послідуючі добрі справи, зміцнюючи вашу профспілкову мудрість, силу і віру!

Веселих свят!

 Щастя, тепла, любові, сімейного затишку!

 

З глибокою повагою,

Голова Профспілки – І.С. Сопелкін