background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Душевна зустріч ветеранів

З нагоди новорічних свят лідер агропрофспілки Ігор Сопелкін запросив  на дружній обід ветеранів Профспілки працівників АПК.

Кожному з них було надано слово для виступу, під час якого ветерани ділилися подіями свого життя і профспілковими історіями.  Згадали з сумом колег, які пішли з життя, але добра пам’ять про них залишається в наших серцях.

Часто промови починались чи завершувались віршами, були наповнені оптимізмом і добрими побажаннями йти по життю з високо піднятою головою.

Тепла душевна атмосфера та радість від зустрічі давніх друзів панували весь час!

Ігор Сопелкін подякувала ветеранам за добрі слова та запевнив, що ЦК і керівництво Профспілки завжди буде підтримуватиме ветеранів і висловив сподівання, що в доброму здравії на такі зустрічі збиратимося ще багато разів.

. Свято пройшло в невимушеній святковій атмосфері, всі присутні ветерани були в піднесеному настрої, в  кінці свята  дякували за увагу, яку їм  керівництво Профспілки приділяє в святкові  дні і  в будні.

Особлива вдячність прозвучала на адресу голови первинки апарату ЦК Профспілки Світлани Самосуд, яка доклала значних зусиль по організації цієї зустрічі та підтримує постійний зв'язок з усіма ветеранами.