background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Готуємо нову Галузеву угоду!!!

Перше засідання новоутвореного СПО профспілок в галузі харчової та переробної промисловості було присвячено не тільки організаційним питанням, а значну увагу було приділено ідеології проекту Галузевої угоди на новий термін.

Члени СПО одноголосно проголосували за обрання своїм головою Ігоря СОПЕЛКІНА – Голову Профспілки працівників АПК.

Керівником Робочої комісії з підготовки проекту Галузевої угоди в галузі харчової та переробної промисловості та ведення переговорів з її укладення обрано Сергія КОНДРЮКА – заступника Голови Профспілки працівників АПК, а заступником Галину КАРНАТОВУ. До складу Робочої комісії також увійшли по одному представнику від Всеукраїнської профспілка працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей Михайло МІНЕНКО, від Всеукраїнської профспілки харчової та переробної промисловості Олександр БЄЛЯЄВ та від Профспілки працівників АПК Тетяна МАРЧЕНКО.

СПО прийняло рішення взяти за основу розробки проекту Галузевої угоди в галузі харчової та переробної промисловості діючу Галузеву угоди та врахувати новації проекту Генеральної угоди, що напрацьована СПО об’єднань профспілок на національному рівні.

Численні пропозиції щодо покращення змісту нової Галузевої угоди пролунали  від членів СПО голови первинки ПАТ «Київська кондитерська фабрика Рошен» Лариси ЛЮБАРЕНКО, Голови Всеукраїнської профспілка працівників харчової, переробної промисловості та суміжних галузей Анатолія ТЕЛЬНИХА та Всеукраїнської профспілки харчової та переробної промисловості Сергія ФЕДОРЕНКО.

Робота над формуванням профспілкового проекту нової Галузевої угоди в сфері харчової та переробної промисловості набирає обертів

Ваші пропозиції, міркування та аргументи щодо нової Галузевої угоди просимо надсилати на електронну адресу apk555smk@gmail.com