background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Гострі питання сьогодення вимагають конкретних профспілкових відповідей і дій.

Що в 2018-му відбуватиметься в соціально-трудовій сфері? Які питання і як слід вирішувати шляхом соціального діалогу через укладення колективних договорів та угод?? Чому Профспілка має взяти на себе правозахисні функції держави та активніше використовувати механізми колективних трудових спорів(конфліктів)??? Ці та багато інших питань планує на березневому засіданні розглянути Президія ЦК Профспілки працівників АПК.

Для участі  у розширеному засіданні Президії Центрального комітету Профспілки запрошені представники ФПУ у Верховній Раді народні депутати Вадим Івченко та Сергій Каплін. Члени Президії матимуть можливість з перших вуст отримати інформацією про здійснення повноважень представників Федерації профспілок України у Парламенті.

Очікується, що Вадим Івченко та Сергій Каплін у своїх  виступах особливо приділять увагу питанням законодавчого забезпечення трудових та соціальних гарантій працівників при здійсненні земельної реформи, децентралізації, а також при впровадженні медичної та пенсійних реформ, особливо для селян.

Значну увагу члени президії приділять питанням укладення галузевих угод в контексті переговорів з нової Генеральної угоди.