background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Інет на службі Профспілки

Понад з двох десятків країн світу і більше ніж з двохсот міст України  - така географія користувачів нашого сайту.

Гострі питання дотримання вимог законодавства про безпеку праці, проблематика вчасної оплати праці, новини колективно-договірних відносин, полеміка навколо варіантів реформи земельних відносин та реформ пенсійного законодавства та в сфері охорони здоров’я – ці та багато інших новин можуть знайти користувачі на нашому сайті.

Користується популярністю і опитування, що проводяться на сайті – вони дозволяють відчути реальне ставлення користувачів до тої чи іншої події, або вибрати варіант дій, до якого найбільш схвально вони відносяться

Підсумкам роботи сайту була присвячена робоча нарада Голови Профспілки Ігоря Сопелкіна. Він акцентував, що  серцевиною нашого Інтернет-ресурсу є новини регіонів – практика розв’язання гострих соціально-трудових конфліктів, досвід соціального діалогу, аналіз нових загроз і пошук їх консолідованих вирішень. І саме ця складова потребує ще більшої активізації з боку керівників структурних ланок обласного і районного рівнів та безперечно первинок.

Найбільше новинами свого регіону діляться голови обкомів та міському:

 – Людмила ОТРАЩЕНКО

             Марина ГОРЛАЧ

            Василь ХВОСТІКОВ

            Андрій ПОПОВ

            Світлана ТІНИЦЬКА

            Надія БУРЛАКА

            Ольга ЛОПАТА

            Галина КАРНАТОВА

Особливо слід відмітити цікаві та різнопланові матеріали, що надсилає Петро ЦИБУЛЬСЬКИЙ – голова Кагарлицького райкому  Київської області.

Безперечно, що ефективність сайту Профспілки може бути значно вищою, але для цього слід постійно відчувати вподобання користувачів та отримувати свіжі новини.

Значний потенціал має Молодіжна Рада нашої Профспілки щодо використання можливостей головного сайту.

 

Ми можемо РАЗОМ зробити наш сайт ще цікавішим і ще більш популярним. ПРОПОНУЄМО направити на електронну адресу apk555smk@gmail.com Ваші пропозиції чи зауваження до роботи сайту.

 

Наразі ми проводимо опитування про доцільність запровадження додаткової версії сайту на англійській мові – просимо висловити свою думку.