background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

БОРОТЬБА за 5 тисяч робочих місць продовжується

  12 червня ц.р. відбулося засідання президії Об'єднаної організації Профспілки працівників АПК України в ДП "Укрспирт", на якому було обговорено питання подальших дій працівників спиртової галузі у зв'язку із упередженим блокуванням Державною фіскальною службою рахунків підприємства, що може призвести до непередбачуваних наслідків для галузі - знищення підприємств та втрати 5 тис. робочих місць.

  На засіданні одностайно було затверджено  Звернення  до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та в.о. Голови ФАС Продана М.В. з вимогою негайно втрутитися в ситуацію, що склалася (Текст Звернення Лист на Премьерміністра та ДФС .pdf).

  Крім цього було створено організаційний комітет з проведення акцій протесту на місцях та, у разі невиконання умови розблокування рахунків, у м. Києві.

  У роботі президії взяла участь заступник Голови Профспілки працівників АПК України Світлана Самосуд, яка повідомила про дії президії та  Центрального комітету щодо вирішення цієї проблеми та запевнила про підтримку працівників галузі усіма законними методами, в.т. солідарними діями як на національному так і на міжнародному рівні.

  Голова Профспілки Ігор Сопелкін солідарно звернувся до Уряду з вимогою зупинити чиновниче свавілля та вжити необхідні урядові заходи для забезпечення конституційного права працівників державного підприємства "Укрспирт" на  гідну працю.