background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

ПРЕДСТАВНИК ПРОФСПІЛКИ – ХТО ВІН?

  Складні  та глибинні трансформації в економіці, політиці, в суспільному житті  вимагають від профспілок пошуку нових форм роботи та кардинального осучаснення-вдосконалення традиційних профспілкових інструментів захисту трудових і соціальних прав спілчан.

  Наразі заступник Голови профспілки працівників АПК Світлана Самосуд скликала нараду з обговорення доцільності, можливості та очікуваних результатів впровадження інституції Профспілкового Представника в регіоні та в первинній профспілковій організації.

  У свій час ще у 2002 році Федерація проспілок України схвалила Примірне положення про профспілкового представника

 – ТЕКСТ за посиланням

http://ukraine.uapravo.net/data/base44/ukr44755.htm

  Такі профспілкові представники вже діють в деяких галузевих профспілках і накопичено певний як позитивний так і проблемний практичний досвід

  Прагнучі передбачити різноманітні ситуації учасники наради Ольга Лопата, Галина Карнатова, Людмила Дідурик та Сергій Кондрюк прискіпливо обговорювали кожен варіант норм  проекту Положення про профспілкового представника Профспілки працівника агропромислового комплексу України.

  За підсумками наради прийнято рішення винести проект Положення на широку профспілкову дискусію та узагальнені пропозиції розглянути на найвищому міжз’їздівському органі – засіданні Центрального комітету Профспілки.

Ваші думки, питання, пропозиції і застереження просимо надсилати на електронну адресу apk@fpu.org.ua/