background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Засідання Центрального комітету Профспілки працівників АПК.

 

 

            5 грудня 2018 року відбулося засідання Центрального комітету Профспілки працівників АПК.  Перед засіданням ЦК члени Центрального комітету зустрілися з представником ФПУ у Верховній раді України Вадимом Івченко. Також на засіданні ЦК був присутній заступник Голови ФПУ Євген Драп’ятий.

          На засідання Центрального комітету виносилися питання про поточний момент та роботу організаційних ланок Профспілки всіх рівнів по захисту соціально-економічних і трудових прав працівників  та проведення звітно-виборної кампанії.

         ЦК Профспілки прийнято рішення про захист соціально-економічних і трудових прав працюючих в 2019 році через:

- проведення колективно-договірних переговорів із соціальними партнерами щодо щорічного зростання середньої заробітної плати вище рівня інфляції недопущення масових скорочень працівників;

-  поглиблення співпраці з органами Держпраці;

- забезпечення належного рівня громадського контролю за безпечними умовами праці;

- підвищення обізнаності та інформованості спілчан щодо своїх трудових прав через ведення інформаційної роботи та інше.

       Прийнято рішення звернутися до Мінагрополітики та Федерації  роботодавців агропромислового комплексу та продовольства про посилення соціального діалогу.

 

      Прийнято постанову ЗЦК Профспілки про початок у 2019 році звітно-виборчої кампанії та проведення у 2020 році VІІ З’їзду Профспілки працівників агропромислового комплексу.