background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Привітання з професійним святом!

 

Шановні працівники водогосподарської галузі!

          Профспілка працівників агропромислового комплексу України щиро вітає багатотисячний колектив водогосподарської галузі з професійним святом – Днем працівників водного господарства України.

          Ваша робота життєво важлива як для кожної людини, так і для держави в цілому, адже вода є дорогоцінним ресурсом, який маємо використовувати дбайливо та розумно.

        Перед Вами стоять відповідальні завдання: зберегти водні багатства України для наступних поколінь, налагодити водопостачання відповідно до найвищих європейських стандартів, гарантувати безпеку населення від повеней.
          Вітаючи Вас, висловлюємо впевненість, що колектив працівників водогосподарської галузі є і завжди буде на висоті вимог часу,  бо всі громадяни України щодня відчувають результати вашої праці, споживаючи воду, а кожна галузь економіки потребує надійного водопостачання та належного функціонування водогосподарських об’єктів.  

         Ваша робота є життєво необхідною для забезпечення населення високоякісною питною водою і для живлення української ниви вологою заради високих та щедрих врожаїв.

         Зичимо усім Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, безмежного щастя, вагомих досягнень у праці, невичерпної енергії, наснаги та добробуту.

           Найтепліші вітання і добрі слова хочемо сказати про ветеранів галузі, що перебувають на заслуженому відпочинку. Саме  Вони завжди служать добрим прикладом.

         Миру і добра Вам, щиро дякуємо за працю!

З повагою,

 Голова Профспілки Світлана Самосуд