background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Засідання президії Профспілки працівників АПК

         У м. Львові 6-7 червня 2019 року відбулось виїзне засідання президії Профспілки працівників агропромислового комплексу України.

     На засіданні було розглянуто та затверджено ряд постанов згідно порядку денного та  Плану роботи ЦК Профспілки на 1 півріччя ц.р., а саме:

      1. Про роботу Львівської обласної організації профспілки працівників АПК.

     2. Про ситуацію на підприємствах та в установах Державного агентства водних ресурсів України.

     3. Про хід звітно-виборної кампанії у Профспілці працівників АПК України.

     4. Про проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року.

     5. Про підсумки конкурсу на кращий колективний договір за 2018 рік.

     У своїй доповіді Голова Львівської обласної організації профспілки працівників АПК Тарнавський М.І. звернув увагу на роботу щодо колдоговірного регулювання, захисту і відстоювання трудових і соціально – економічних прав та інтересів членів профспілки, сприяння розвитку Молодіжної політики,  фінансового забезпечення, виконання Статутних норм, навчання профспілкових кадрів та активу. Вагома увага приділяється питанням культмасової і спортивної роботи, оздоровленню працівників та їхніх дітей.

      На даному етапі обласна організація приділяє особливу увагу збереженню чисельності членів профспілки, кількості первинних профспілкових організацій. Одночасно ведеться активна робота по створенню нових профспілкових організацій.

     В рамках роботи члени президії мали можливість ознайомитись з роботою профкому та послухати презентацію щодо перспектив розвитку АТ «Кондитерська фабрика «Світоч», відвідати Львівську пивоварню.     

     Президія ЦК профспілки працівників АПК постановила оголосити Подяки за проведення на високому організаційному рівні виїзного засідання Голові Львівської обласної організації  профспілки працівників АПК Михайлу Тарнавському, Генеральному директору та голові первинної профспілкової організації АТ «Кондитерська фабрика «Світоч» Ярославу Гузею та Євгену Яремію.   

      Підводячи підсумки галузевого конкурсу на кращий колективний договір за 2018 рік Профспілка працівників АПК нагородила відзнаками  переможців конкурсу.