background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Вічна пам'ять БАЙБАКОВІЙ Ніні Прокопівні!

 

Вічна пам'ять БАЙБАКОВІЙ Ніні Прокопівні!

   Профспілка працівників агропромислового комплексу України з глибоким сумом сповіщає, що на  81 році пішла з життя БАЙБАКОВА Ніна Прокопівна - голова Харківської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу, член президії та Центрального комітету Профспілки працівників АПК, член Ради ФПУ.

 Байбакова Ніна Прокопівна очолювала Харківську обласну організацію профспілки працівників АПК з 21 травня 1988 року до останнього свого дня. Людина честі та гідності, прекрасний керівник, вмілий та відповідальний організатор, висококваліфікований фахівець.

 Робота Байбакової Ніни Прокопівни на посаді голови Харківської обласної організації профспілки працівників АПК була спрямована на представництво та захист працівників агропромислового комплексу, у здійсненні громадського контролю за додержанням законодавства про оплату та охорону праці, про зайнятість.

  Як фахівець своєї справи Ніна Прокопівна неодноразово нагороджувалася грамотами Профспілки працівників АПК, ФПУ, облдержадміністрації, нагороджена медаллю «Заслужений працівник Профспілки працівників АПК», «Заслужений працівник сільського господарства України», «За трудову відвагу».

Президія ЦК Профспілки працівників АПК України висловлює глибоке співчуття рідним, близьким та колегам у зв’язку з тяжкою втратою. Для тих, хто знав та працював з Ніною Прокопівною вона лишиться принциповим і чуйним керівником, людиною, яка вірно служила своїй країні і обраній справі. Вічна їй пам'ять!

За дорученням Президії ЦК Профспілки,

Голова Профспілки  Світлана Самосуд