background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

З Днем працівників ветеринарної медицини

 Шановні працівники ветеринарної медицини!

Дорогі члени профспілки!

              Від усього серця вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини! 

           У Ваших руках – складна і відповідальна справа, яка вимагає щоденного та сумлінного її виконання і не завжди помітна стороннім. Однак ви, як ніхто інший, знаєте, що саме у вашій роботі ціна помилок занадто висока, адже саме Ви охороняєте територію нашої держави від занесення збудників інфекційних хвороб тварин, проводите профілактику, ведете державний нагляд за якістю та безпекою продукції тваринного і рослинного походження. 

            Ваша професія вимагає любові до тварин, співчуття, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, сміливості, фізичної сили й витривалості, емоційної стійкості, спостережливості, доброї пам’яті, логічного мислення, готовності до усвідомленого ризику й особистої відповідальності. 

     Ваше свято, без перебільшення, можна назвати всенародним. Адже від результатів роботи ветеринарної медицини залежить безпека харчових продуктів і, як наслідок, здоров'я людей. Самовіддана праця та високий професіоналізм ветеринарних спеціалістів з попередження надзвичайних ситуацій епідеміологічного та епізоотичного характеру, недопущенню на внутрішній ринок неякісної та сумнівного походження тваринницької продукції, високо цінується пересічними громадянами.

     Зичу Вам, Вашим рідним і близьким родинного затишку, надії на щасливе майбутнє прихильності долі і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів! Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею! 

 

З повагою,

Голова Профспілки Світлана Самосуд