background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Робоча зустріч з профспілковим активом

 29 серпня 2019 року відбулася зустріч Голови Профспілки Світлани Самосуд з профспілковим активом Миколаївської міської організації профспілки працівників АПК.  У зустрічі також взяли  участь, адвокат Профспілки Людмила Дідурик та завідуюча відділом ЦК Профспілки Тетяна Марченко, які провели  семінар для учасників зустрічі та зробили  презентації з правових аспектів колективно-договірного регулювання та основних положень Генеральної угоди на 2019 – 2021 роки.

Учасники взяли активну участь в обговоренні питань колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин на виробничому рівні, отримали необхідну методичну допомогу з  цих питань та визначили  чітку позицію первинної профорганізації під час ведення колективних переговорів. Спільно дали відповіді на питання щодо основних пунктів, які повинен містити колективний договір, як себе вести під час переговорів з роботодавцем,  особливо щодо дій профкому  в разі  спроби роботодавця ухилитися від участі в переговорах. Кожен з учасників семінару висловив свою позицію з даного питання.

Голова Профспілки побажала успіхів головам первинних профспілкових організацій в ході підготовки та проведення звітно-виборної кампанії, яка набрала обертів у первинних та районних ланках Профпілки.