background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Кожен має право на гідне життя!

 У оновленому Будинку профспілок на Майдані Незалежності у Києві відбулась плідна дискусія щодо впровадження в Україні стандартів гідної праці.

Загальнонаціональний круглий стіл: «Гідні соціально-трудові стандарти - головний мотив праці в Україні і добробуту в сім'ї» організувала та провела Федерація професійних спілок України.

Захід був присвячений Всесвітньому дню дій за гідну працювстановленому Міжнародною Конфедерацією профспілок 7 жовтня, і який щороку відзначається в Україні.

 У рамках заходу відбулось нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір за 2017-2018 роки, який проводить ФПУ.

Постановою Президії ФПУ від 07.06.2019 № П-20-1г «Про підсумки Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір за 2017 – 2018 роки» визнано переможцем конкурсу у номінації «Кращий колективний договір у виробничій сфері»   первинну профспілкову організацію ПАТ «А/Т тютюнова компанія «В.А.Т Прилуки», м.Прилуки, Чернігівська область, нагороджено Знаком «За кращий колективний договір», вручено Сертифікат на 10 тисяч гривень голові первинки Швець Світлані та нагороджено почесним знаком ФПУ «За розвиток соціального партнерства» генерального директора підприємства Артема Скрипку.

Також визнано лауреатами конкурсу та нагороджено первинні профорганізації Дипломом лауреата Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір:

- приватне акціонерне товариство з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод», м.Дніпро, голова первинної  профорганізації -  Георгій Холод;

- Луцьке міжрайонне управління водного господарства, м.Луцьк, Волинська область, голова первинної  профорганізації – Олена Митрофанюк .

          Вітаємо переможців та  лауреатів конкурсу на кращий колективний договір.