background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Привітання з професійним святом!

 

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників харчової промисловості.

     Трудові колективи галузі роблять вагомий внесок у розвиток економіки країни, виготовляючи майже п’яту частину всього обсягу промислової продукції.

      Завдяки Вашій наполегливій праці питома вага вітчизняної продукції в загальному обсязі реалізації харчових продуктів на внутрішньому ринку за останні роки зросла майже вдвічі і становить 95 відсотків. Продовольчі товари під українськими торговими марками задовольняють найвибагливіші смаки споживачів, зростає їх конкурентоспроможність і на світовому ринку.
     Важливо відзначити те, що ефективна робота підприємств галузі обумовлена, передусім, високим професіоналізмом працівників, сучасним рівнем організації виробництва та впровадженням новітніх технологій.

   Харчова промисловість України має великий невикористаний потенціал і спроможна задовольняти потреби населення у високоякісних та доступних за ціною продовольчих товарах.

     Щиро дякуємо Вам за плідну працю. Бажаю Вам, Вашим родинам добробуту, благополуччя, міцного здоров'я, творчої енергії, успіхів та здобутків. Нехай Ваша невтомна праця буде плідною, здійснюються усі плани, задуми, сподівання на благо України.

 

З повагою, Голова Профспілки Світлана Самосуд