background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Засідання президії Профспілки працівників АПК

 20 - 21 листопада 2019 року у м. Чернігові відбулося виїзне засідання президії ЦК Профспілки працівників АПК.

Про свою роботу у звітному періоді  проінформували  Голови Полтавської (Харченко Г.М.), Сумської (Кривохижа В.О.) та Чернігівської(Ворох В.М.) обласних організацій профспілки працівників АПК.

Обговорили поточний момент та роботу обласних організаційних ланок Профспілки з проведення звітів і виборів у первинних, районних, міських профспілкових організаціях.

Основними найболючішими питаннями,  які порушувалися на засіданні президії, були питання щодо відкриття ринку землі та продажу земель сільськогосподарського призначення, а також Трудового кодексу. Було визначено чітку позицію президії з цих питань та призначено відповідальних осіб від Профспілки до складу загальнонаціонального страйкового комітету.

Затвердили модус представництва делегатів на VІІ З’їзд Профспілки працівників АПК, розглянули проект Положення «Про Ревізійні комісії Профспілки працівників АПК України», затвердження якого планується на черговому засіданні Центрального комітету, також затверджено План роботи на   1-ше півріччя 2020 року та вручено Медалі «Заслужений працівник Профспілки працівників агропромислового комплексу» Тарнавському Михайлу Івановичу -  голові Львівської обласної організації профспілки працівників АПК та Грибку Віктору Івановичу – голові Рівненської обласної організації профспілки працівників АПК України.  

Члени президії підтримують ГО «Агросоюз» та приймуть участь  в акції протесту, яка відбудеться 4 грудня ц.р.