background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Вітаємо ЛУПАШКА Віталія Івановича з обранням головою Волинської обласної організації Профспілки працівників АПК

  

    3 липня  на базі відпочинку озера Пісочне Старовижівського району з дотриманням протиепідемічних  заходів  відбулась 8 звітно-виборна конференція Волинської обласної профспілкової організації працівників АПК. Делегати заслухали звіти  обласної Ради профспілки за 2016-2020 роки, ревкомісії обласної організації,обрали новий склад ради та ревкомісії , делегатів на обласну міжспілкову   звітно-виборну конференцію та черговий  з"їзд ЦК Профспілки АПК України, делегували представників до Ради Федерації профспілок області та ЦК профспілки працівників АПК. 

 Головою обласної  організації  профспілки на новий термін обрано Лупашка Віталія Івановича.

      Центральний комітет профспілки працівників АПК України щиро вітає Віталія Івановича з обранням на посаду Голови Волинської обласної організації профспілки працівників АПК.

     Зичимо Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, невичерпних життєвих сил та плідної діяльності на благо членів організації та народу України! Бажаємо натхнення та успіхів у відповідальних профспілкових справах, а дружнім  колективам  Ваших організацій - злагоди та процвітання!

  З повагою, Голова Профспілки Світлана Самосуд