background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Привітання Голови Профспілки

 Шановні члени профспілки - працівники сільськогосподарських підприємств, фермери, приватні землевласники, дорогі хлібороби !

     Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем працівників сільського господарства і сердечно дякую за вашу нелегку працю на землі, за вміле господарювання, за добрі серця!

Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають багато століть нашу благодатну ниву.

Споконвіку Ваша невтомна праця приносить не тільки добробут у кожну родину, а й забезпечує стабільність і процвітання нашої держави, на третину наповнюючи її бюджет.

Саме аграрії не тільки годують, а й захищають Україну, свою землю! Саме на їхніх  плечах та у їхніх руках її доля. Саме аграрний сектор сьогодні складає основу економіки нашої країни, забезпечуючи стабільність та впевненість у майбутньому.

Сільське господарство об’єднує мільйони людей, які живуть та працюють на землі і чия доля нерозривно пов’язана з працею заради життя, заради створення тих людських благ, без яких немає існування.

Так було і так буде завжди, бо ми є нація талановитих та працьовитих людей, а наша земля – то є сила і міць нації.

У ці святкові і дуже непрості дні зичу Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, гарної погоди і наснаги на нові звершення.

         Нехай не знають втоми Ваші натруджені руки, нехай щедрою буде Ваша життєва нива, а труди Ваші й надалі збагачують Україну.

Хвала і шана рукам, що пахнуть хлібом! Хвала Вам, дорогі наші аграрії, за вашу працю, волю і вміння щиро любити рідну землю.

 З повагою,

Голова Профспілки Світлана Самосуд.