background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Туреччина: Groupe Bel повинна дотримуватися прав працівників!

Туреччина: Groupe Bel повинна дотримуватися прав працівників!

Працівники заводу Bel Karper, який розташований в турецькому місті Чорлу та належить французькій корпорації Groupe Bel, 17 травня 2021 року вийшли на безстроковий страйк, протестуючи проти відмови менеджменту визнати профспілку і вступити в колективні переговори.

Tekg?da-??, членська організація IUF, протягом шести років домагалася від компанії визнання первинки через суд. Численні інстанції виносили одна за однією рішення на користь профспілки, останнє з них - на початку 2021 року. Однак менеджмент продовжує стверджувати, що профспілка недостатньо репрезентативна, щоб вступати з ним в переговори.

Профспілка працівників АПК України від імені 300 тисяч своїх членів повністю підтримує вимоги працівників і закликає менеджмент компанії сісти за стіл переговорів з профспілковою організацією.

Будь ласка, перейдіть за посиланням  https://www.iufcampaigns.org/campaigns/show_campaign.cgi?c=1173 , та підтримайте вимоги працівників, які вимагають від компанії дотримання своїх фундаментальних прав на створення профспілки та ведення колективних переговорів.